Upptagning av fritidsbåtar den 3 Oktober


Den 3 Oktober tar vi upp de stora båtarna, kom i god tid (07:30) och kontrollera att båten fungerar som den ska och att det finns tampar etc klara så att allting går så smidigt som möjligt.Viktig information angående sjösättning den 24 April


Den 24 April är det äntligen dags för den stora sjösättningen som vi alla på klubben längtar så efter, det ska äntligen bli dags att sjösätta våra båtar som vi under vintern slipat, lackat, reparerat och gjort fina inför den kommande säsongen med långa och korta resor, bad och annat skoj på havet.

Som ni alla vet så råder fortfarande ganska tuffa restriktioner gällande hur vi som förening hanterar våra medlemmar i fysisk närvaro, vi får exempelvis inte sammankalla en större grupp medlemmar som vi tidigare gjort och tillsammans hjälpas åt med exemplevis sjösättningen.

Detta betyder att vi som förening vill ta dessa restriktioner på största allvar och samtidigt skydda våra medlemmar så bra vi kan, detta betyder en lite annorlunda sjösättning än tidigare år.

Nedan kommer en lista med namn och tider som ni bör respektera då vi gör detta för oss alla, om ni anser att något inte stämmer i listan, exempelvis om vi missat någon så får ni gärna höra av er så snart som möjligt så att vi hinner justera detta i god tid innan sjösättningen.

Som ni säkert förstår så kan ni inte ta hjälp av alla de fina människor som ni känner som normalt hjälper till vid sjösättning, trots att de inte är medlemmar och ändå ställer upp, vi får och kan inte samlas i större grupper än planerat så ta hänsyn till detta så hjälps vi åt så gott vi kan.

Och för allas bästa så glöm inte att i god tid förbereda er och era båtar innan det är dags för själva sjösättningen så att allting på båten fungerar som det ska, motorn startar, det finns diesel i tanken, alltså allt är servat och klart, det finns rep och fendrar tillhands samt ett glatt och positivt humör då vi är allergiska mot surhet och gnäll.

Personer som ska befinna sej på klubben den 24 April mellan 08:00 och 10:00 är:

Lars Buhr
Stefan Karlsson
Olle Nilsson
Gunnar Hellgren
Rolf Palmqvist
Jonathan Weidbo
Jonny Lagerström
Ingmar NilssonPersoner som ska befinna sej på klubben den 24 April mellan 10:00 och 12:00 är:

Roger Ohlsson
Åke Rosenquist
My Persson
Roland Bolin
Johnnie Lindberg
Niklas Lantto
Tobias Nilsson


Personer som ska befinna sej på klubben den 24 April mellan 12:00 och 13:00 är:

Andreas Andersson
Lasse Lööw


Klockan 13:00 är sjösättningen officiellt över!Riktlinjer för bottentvätt av fritidsbåtar


”Målen med riktlinjerna är att minska spridningen av giftiga ämnen genom användning av miljövänlig båtbottentvätt samt att på sikt minimera användningen av giftiga båtbottenfärger.”

Läs mer

Mvh RMK


Kommande events på RMK kan du hitta här: Till kalender..


BILDER

KALENDER

BLI MEDLEM